posturologi

i-Health

Diagnose og behandling av kroppens tilstand

i-Health er et apparat som måler og genererer data om kroppens tilstand visualisert gjennom ulike grafer. De samme målingene gir grunnlag for forslag til livstilsendringer og dietter, og terapier som lysterapi og mikrostrømbehandling.

Plager som er relatert til mage og tarm, som magesmerter, oppblåst mage og luftsmerter, forstoppelse, diare og matintoleranse blir stadig mer vanlig. Andre plager som tretthet, kronisk utmattelses syndrom, hodepine, migrene, muskelsmerter, kroppssmerter, søvnforstyrrelser og depresjoner blir mer og mer utbredt. Mange kan gå i flere år uten å finne årsaker til plagene.
Med i-Health kan vi avdekke følgende
Vitaminmangel
Mineralmangel
Matintoleranse
Allergier
Belastninger (tungmetaller, amalgam, virus, bakterier, candida, parasitter etc.)
Blokkeringer

i-Health som behandling

I-Health gir oss en detaljert oversikt over kroppen og mulighet til å finne årsaken til dine plager.

Når belastninger i kroppen blir fjernet og eventuelle matvarer som man reagerer på elimineres, vil kroppens naturlige balanse gjennopprettes.

i-Health gir oss en unik mulighet til å avdekke allergier og belastninger i kroppen og gi videre behandling på bakgrunn av disse funnene.

Diagnostiseringen er smertefri og uten bivirkninger. Systemet baserer seg på 18 års forskning og blir brukt i mer enn 20 land av medisinere, naturterapeuter, tannleger, psykoterapeuter og trenere.

Det er ingen kontraindikasjoner eller aldersgrenser for diagnostiseringen.

Priser

Vi har følgende priser på denne behandlingen.

  • 1 300,- 1. Konsultajon
  • 650,- Enkeltime (45min)
  • 1 300,- Dobbeltime (120min)

Har du spørsmål om i-Health?

Send oss en melding.

Andre behandlinger