Auricolomedisin/terapi

Auriculomedisin/terapi

Behandling av akutte tilstander

Har du kroniske eller akutte plager? Auriculoterapi er en behandlingsform og diagnosemetode som er svært effektiv ved både akutte og kroniske plager. Auriculoterapi bygger på at alle kroppens organer og organsystemer er representert i øret. I 1990 ble Auricoloterapi anerkjent av WHO (Verdens Helseorganisasjon), som diagnose- og behandlingsmetode. Terapiformen er svært utbredt i Europa og benyttes av mange leger.

Auriculoterapi er utviklet av franske leger (dr Paul Nogier og sønnen Raphael Nogier), og er et eget fag ved seks medisinstudier i Frankrike. Behandlings- og diagnosemetoden har nevrologiske forklaringsmodeller og er svært godt dokumentert.

Med auriculoterapi kan man behandle akutte tilstander med umiddelbare resultater. Man kan med stimulering av punktene i øret oppnå reaksjoner i sentralnervesystemet og videre ut i kroppen. Man kan påvirke hele kroppen og alle organfunksjoner inkl. det kognitive.
Auriculoterapi gir gode resultat ved blant annet:
Revmatiske lidelser
Muskulatur problemer
Senebetennelse
Mage/tarm problemer
Hudplager
Migrene/hodepine
Matvareintoleranse/allergi
Smerter
Psykiske plager, uro, angst
Stress
Fertilitetsproblem, svangerskapsplager, fødselsforebyggende
Overgangsplager
Konsentrasjonsproblemer
ADHD
Lese- og skrivevansker

Auriculomedisin/terapi

Auriculoterapi er en behandlings-
metode der man behandler reflekssoner på øret.
Auriculoterapi ble oppdaget av lege dr.med. Paul Nogier (Lyon Frankrike) i 1951. Han oppdaget at nerver i øret var direkte koblet mot hjernen og hjernestammen. Det er utført utallige neurofysiologiske studier innen Auriculoterapi og den er godkjent i WHO, Verdens Helseorganisasjon. Auriculoterapi er et av legestudiene i Frankrike og den har en neurologisk forklaringsmodell. Den betegnes derfor som en vestlig akupunkturform.

Priser

Vi har følgende priser på denne behandlingen.

  • 700,- Konsultasjon

Har du spørsmål om auriculomedisin/terapi?

Send oss en melding.

Andre behandlinger