om oss

 

Har du kroniske eller akutte plager? Våre behandlingsformer og diagnosemetoder er svært effektive ved både akutte og kroniske plager.

I vår klinikk i Bergen sentrum jobber vi tverrfaglig med posturologi, myoreflexterapi og akupunktur - som sammen er svært effektivt. Her vil du oppleve å bli hørt, at hele deg blir sett på i sin helhet og at vi ser etter og behandler årsakene bak dine symptomer, og ikke bare symptomene.

Våre behandlinger består av


Posturologi; som er en ny behandlingsform for smerter og forstyrrelser i rygg, nakke og ledd. Det er flere forskjellige grupper med plager som kan oppstå ved forstyrrelser i kroppens posturologiske system.

Auriculomedisin/-terapi; som er en behandlingsform og diagnosemetode svært effektiv ved både akutte og kroniske plager. Auriculomedisin bygger på at alle kroppens organer og organsystemer er representert i øret. Svært utbredt i Europa og benyttes av mange leger.

i-Health; et apparat som måler og genererer data om kroppens tilstand visualisert gjennom ulike grafer. De samme målingene gir grunnlag for forslag til livstilsendringer og dietter, og terapier som lysterapi og mikrostrømbehandling.

Kostholdsveiledning; vi kartlegger kroppens reaksjoner på ulike matvarer. Ved å søke etter årsaken til disse reaksjonene kan vi tilpasse ditt kosthold og evt styrke kroppen til å bedre kunne tåle matvaren. Med bakrunn i resultatene vil vi levere en 4 ukers kostholdsplan.

Vi ser deg ut fra et helhetlig perspektiv. Ta kontakt om du lurer på noe, også om du lurer på om vi kan hjelpe deg.

Kan vi hjelpe deg med noe?

Send oss en melding.